Vanaf 28 september zijn Samson en Marie vijf keer per week te zien op Ketnet!

woensdag 24 juni 2020 - 16:46
Luc Milio
Vandaag kon je al de nieuwe single 'Grote Rode Luchtballon' horen in 'Spits met David'. Maar het grootste nieuws is toch dat Samson en Marie vanaf 28 september élke week vijf keer te zien zijn op Ketnet.

Op Ketnet

"Vanaf 28 september zijn we inderdaad op Ketnet te zien", vertelt Marie in 'Spits met David'. "Vijf keer per week en we kijken ernaar uit! Samson en ik zitten in een busje, we rijden rond en we beleven een pak dolle avonturen. De opnames zijn al bezig, een week of twee, en ze lopen goed!  Door corona moeten we een beetje opletten, maar gelukkig is het niet besmettelijk tussen hond en baasje... We dragen mondmaskers bij de opnames en we wassen onze handen en pootjes heel regelmatig!" 

Een nieuwe 'droomkip'

Het nieuwe nummer van Samson en Marie heet 'Grote Rode Luchtballon' en Samson vliegt mee. Maar is een luchtballon niet eng voor een  hond? "Neuh, het was leuk", vertelt Samson. "Anders kijken ze naar beneden naar mij en nu keek ik naar onder. Ik was hoog!" Over het nieuwe nummer wist Samson nog meer te vertellen. "Er komt ook een droomkip!" "Een 'videoclip' Samson" verbeterde Marie. "En die clip komt nu vrijdag online!" besloot ze.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!