De allerlaatse tickets voor '100 Jaar Nat King Cole' bestel je hier!

dinsdag 30 oktober 2018 - 14:06
VRT Bigband
Met de VRT Bigband (zie foto) en Will Tura, Yannick Bovy, Lady Linn, Garry Hagger, Günther Neefs, Sazz Leonore, Tutu Puoane, en als extra special guest Bart Peeters!
Presentatie: Guy De Pré.

In maart 2019 is het 100 jaar geleden dat Nat King Cole geboren werd, een klasse-crooner die heel uiteenlopende genres zong, maar alles met even veel flair.  Hij zong met zijn fluwelen stem klassiekers als ‘Unforgettable’, ‘When I fall in love’’ en ‘Mona Lisa’, maar swingde ook als niemand anders in ‘Let’s face the music and dance’, ‘(Get your kicks on) Route 66’ en het door hem geschreven ‘Straighten up and fly right’.

VRT Bigband 

Op zondag 9 december brengt het Radio 2-programma The Rat Pack weer enkele geweldige stemmen van Vlaanderen en Nederland bij elkaar voor een waardig eerbetoon aan Nat King Cole. 

De VRT Bigband zorgt voor de swingende begeleiding. Dat dit kan plaats vinden in Studio 4 van Flagey, een prachtige zaal met internationale bekendheid en de bakermat van de Belgische omroep-geschiedenis, maakt dit echt bijzonder.

De artiesten die al toegezegd hebben: Will Tura, Yannick Bovy, Lady Linn, Garry Hagger, Günther Neefs, Sazz Leonore, Tutu Puoane, en als extra special guest Bart Peeters!

Het concert begint om 15 u, de show wordt opgenomen en een week later uitgezonden op Radio 2.

Bestel je tickets!

Wil je dit unieke eerbetoon live meemaken? Dat kan! Bestel snel je tickets op de site van Flagey.

Yannick Bovy en Guy De Pré.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!