Een straffe Australische zangeres in The Rat Pack van 10 mei: Sarah McKenzie.

donderdag 7 mei 2020 - 09:58
Album van de Week
En veel bloemen voor moederdag!

In eigen land heeft ze al een reeks muziekprijzen gewonnen, maar hier is de Australische zangeres, pianiste en componiste Sarah McKenzie nog niet zo bekend.  We stelden eerder al een album van haar voor en kiezen zondag voor ‘Paris in the rain’, een album dat uitkwam in 2017, toen de zangeres 28 was.  Ze waagde het om tussen de bekende tijdloze klassiekers enkele zelf gecomponeerde liedjes te zetten, en daar komt ze goed mee weg.  Een straffe artieste.

Frank Sinatra mag de show openen, samen met een rockzanger die 60 wordt, Fred Astaire zingt op zijn geboortedag de evergreen van de week ‘Puttin’ on the Ritz’ – je hoort later ook een versie van Ella Fitzgerald, we halen enkele suggesties van de luisteraars uit de kast en  Vanessa deelt bloemen uit aan de mama’s, want voor hen is het feest.

Eigenlijk is het altijd feest op zondagavond, met de strafste melodieën door de beste stemmen, begeleid door swingende orkesten.  The Rat Pack dus.   Afstemmen op Radio 2, zondag tussen 6 en 8 ’s avonds.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!