15 jaar baas van Radio 2 en nu naar Radio 1: bedankt Jan!

zaterdag 1 juni 2019 - 13:59
Foto VRT
Na 15 jaar neemt Jan Knudde afscheid als baas van Radio 2. Vanaf oktober neemt hij de leiding bij Radio 1. Jan Knudde wordt bij Radio 2 opgevolgd door Rino Ver Eecke.

Onder leiding van Jan Knudde groeide Radio 2 uit tot absolute marktleider in radioland. Jan lanceerde in de loop der jaren belangrijke nieuwe acties en programma’s: De Madammen, het consumentenmagazine De Inspecteur, Plage Préférée, En nu serieus, De Weekwatchers, De Rotonde, 1000 Klassiekers,…

Ook in de regio's is de impact van Radio 2 de voorbije sterk toegenomen. En digitaal staat Radio 2 zeker haar mannetje. 

De verschillende teams en redacties van Radio 2 zijn me dierbaar en ik had graag nog vele acties en projecten verder vorm gegeven en verwezenlijkt. Nethoofd worden bij Radio 1 zie ik als een bijzondere kans om ook daar te doen wat ik altijd graag heb gedaan: radio maken!

Jan Knudde

Welkom Rino

Onder de leiding van Rino Ver Eecke is MNM uitgegroeid tot de grootste jongerenzender van Vlaanderen, waarbij een grote, levendige MNM-community ook overal digitaal aanwezig is. 

Rino heeft samen met zijn team een sterk inhoudelijk verhaal geschreven, met onder meer een gedifferentieerd nieuwsaanbod op radio en digitaal (in samenwerking met VRT NWS), en met acties als de Strafste School of Marathonradio. 

Radio 2 is trouwens geen onbekende voor Rino. Hij was al aan de slag bij De grootste familie als presentator, producer en coördinator.  

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!