5 activiteiten om je afgelaste skivakantie te doen vergeten

donderdag 18 februari 2021 - 16:24
Door corona valt je jaarlijkse skitrip in het water. Krijg jij wat kriebels in je buik bij het horen van de woorden: après-ski, Jägermeister en raclette? Dit zijn 5 tips om je toch een beetje op de latten te voelen.

Nieuwe skikledij

Omdat er dit jaar minder aan wintersport gedaan wordt, zijn je favoriete skikledijmerken een pak goedkoper dan normaal. Ook op skilatten en snowboarden kan je grote kortingen scoren. Je hebt nu toch het geld van je skivakantie aan de kant gezet. Shoppen én wegdromen bij je eerstvolgende ski-uitstap. Beter dan niets, toch?

Geniet van een heerlijke raclette-avond

Je kan je reishonger ook stillen door de geur van smeltende raclettekaas. Organiseer een etentje via Zoom met iedereen waarmee je van plan was om de skipistes onveilig te maken. Je kan deze activiteit ook naar een hoger niveau tillen. Eet de hele week, die jullie toch hadden vrijgemaakt om samen op reis te gaan, ski-eten. Zo kan je eens afwisselen met een heerlijke kaas- en wijnavond of een vettige kaasfondue. Misschien op vrijdag een schnapsavond inplannen?

Dans op een virtuele après-ski

Trek je kleurrijkste skipak aan, zet je foutste playlist op en haal de shotglaasjes boven. Om het nog leuker te maken, kan je ook nu weer je vaste garde optrommelen en uitnodigen via Zoom. Ganz toll!

Ben je goed gezind en heb je zin om je vrienden te verrassen? Want ook zij zitten liever in de bergen dan thuis… Verras ze dan met een heus après-skipakket dat ze tijdens jullie digitale après-ski kunnen gebruiken. Hun pakket vul je met wat glühwein, een flesje jenever, een leuk outfitdetail en ook een shotglaasje mag niet ontbreken.

Trek naar de (Belgische) bergen

Frisse berglucht kan deugd doen. Of het nu berglucht uit Zwitserland is of Belgische berglucht… In de Ardennen maak je het meeste kans om je toch even in de Alpen te wanen. Maak een stevige wandeling met je neus in de lucht.

Luister naar de Radio 2 Après-ski 40!

Op zaterdag 20 februari draait Caren Meyen drie uur lang jullie favorieten. Een drie uur durend feest waarbij meezingen, meebrullen mag en zelfs moet! Maar eerst een keuze maken! Stemmen kan tot vrijdag 19 februari om 16 uur. Veel plezier!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!