Bart Peeters schrijft unieke koorversie van 'Dicht Bij Mij' voor de Radio 2 Singalong (en zal er ook zijn die dag!)

vrijdag 30 april 2021 - 10:17
Bart Peeters - Radio 2 Singalong
Foto: Radio 2
1000 Radio 2-luisteraars, een koor van Hans Primusz én nu ook nog eens Bart Peeters: de Radio 2 Singalong wordt straffer met de dag! Speciaal voor het event maakte hij een unieke koorversie van zijn single 'Dicht Bij Mij'.

Samen zingen brengt een geluksgevoel

Bart Peeters liet bij 'Start Je Dag' alvast weten dat hij van de partij zal zijn op de Radio 2 Singalong en enorm uitkijkt naar het event. 

"Ik heb de laatste jaren ontdekt dat samen zingen iets heel speciaals is. Als muzikant krijg je een geluksgevoel als je muziek maakt. Je krijgt dat als je in je eentje zingt of piano speelt, of zingt onder de douche. Maar het is een soort van algoritme: dat gevoel wordt altijd meer en meer. Als je samen zingt met bijvoorbeeld 500 mensen maak je deel uit van een groter geheel, van een sterrenstelsel of regenwoud dat geweldig mooi klinkt. Het is gewoon fantastisch."

Unieke koorversie van 'Dicht Bij Mij'

Bart Peeters had daarnaast nog een extra verrassing aan te kondigen. Speciaal voor de Radio 2 Singalong heeft hij nu ook een unieke koorversie gemaakt van zijn single 'Dicht Bij Mij', een nummer dat in 2014 verscheen op het album 'Op De Groei'. Naast de grootste klassiekers kan je dus ook tijdens het event één van Barts eigen nummers samen met hem meezingen.

Hoe bemachtig je een plekje in het koor?

Wil je samen met je buurman, je vriendin of nichtje de beste hits meezingen met Bart Peeters op zondag 19 december? Claim dan snel je plaats in het koor en koop je ticket. Oefenen kan je alvast met de eerste proefles van Hans Primusz. 

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!