Ben jij een 60-plusser en op zoek naar een partner? Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen van 'First Dates'!

dinsdag 13 juli 2021 - 13:10
Wat doe je best niet op een eerste date? Te laat komen! Bram en Patrick weten er alles van, want zij zijn de hosts van het programma 'First Dates' op Eén. Maar dit jaar zijn ze nog op zoek naar één specifieke doelgroep... Ben jij 60+'er en op zoek naar iemand om mee te knuffelen of op daguitstap te gaan? Lees snel verder.

Bram is de barman die je kent van in het programma 'First Dates', Patrick de gastheer. Samen bezoeken ze Kim Debrie in het Warandepark in Brussel. Want Kim Debrie kan hen misschien wel met iets helpen: "We hebben enorm veel inschrijvingen gekregen voor het programma 'First Dates', maar we zoeken nog wat 60+'ers die single zijn. 60+'ers die fris, fruitig en goedgezind zijn maken extra kans om geselecteerd te worden (lacht). Maar wat we nog steeds weten uit de vorige seizoenen: 60+'ers zoeken een partner, maar staan ook open voor mooie vriendschappen waar ze hen mee kunnen amuseren. Wij zoeken dat voor hen en ze vinden dat ook wel bij ons! Wij zien leuke dates die achteraf mooie momenten samen hebben. Zij houden er vaak een mooie, nieuwe vriendschap aan over!"

First Dates

Het concept is ook dit jaar hetzelfde. Experts zoeken een match, zetten 2 mensen samen aan een tafel op resaurant en dan doet cupido zijn werk. Al elk jaar blijven er verschillende koppels over en dat is ook nu de bedoeling. Dit jaar gaan ze voor nog meer koppels, maar daar heeft Eén de kandidaten voor nodig. Wil jij graag meedoen? Schrijf je nu in via deze site: https://www.een.be/first-dates/schrijf-je-in-voor-first-dates.

En laten we vooral hopen dat 't niet bij een First Date blijft!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!