De kappers mogen weer open: dit zijn de kapseltrends voor (half)lang haar

vrijdag 12 februari 2021 - 18:20
Sinds november 2020 kan je niet meer naar de kapper. Je coronakapsel schreeuwt om hulp én eindelijk! Het Overlegcomité heeft besloten dat kapperszaken weer open mogen. Weet jij al wat je wil doen met dat vogelnest?

Het halflange (bob) kapsel

Een bob kan je op alle manieren dragen: met of zonder pony, met zijscheiding of middenscheiding, met een funky kleurtje of je natuurlijke haarkleur, het maakt niet uit… Het halflange (bob) kapsel blijft scoren!

Het werkt nog beter als je er wat beweging in brengt. Krul, slag, beach wavesKeep it moving! Haal je krultang of stijltang tevoorschijn. Stijltang? Geef je haar een zwoele slag door de steiltang half gekanteld van boven naar onder door je haarlokken te trekken. Ziezo! 

Curtain bangs

Een DIY-quarantaine pony is helemaal in! De kappers waren gesloten, dus iedereen knipte hem zelf. Een zachte frou of pony die niet helemaal correct is geknipt. Zo ontstond de trend. Maar ook een kapper kan prachtige curtain bangs knippen (uiteraard!). Het bestaat uit laagjes en is prachting in zowel steil als krullend haar. 

Natuurlijke kleuren

Zachte tinten als bruin of inspiratie uit de natuur zijn de nieuwe modetrends. Het is gedaan met extreem gestylde, Kim Kardashian-esque coupes, en ook qua haarkleur halen we ideeën bij Moeder Natuur.

De nieuwe trend op het gebied van haarkleur laat de strenge, opvallende en assige tinten achter zich en kijkt naar de natuur voor inspiratie. Dat wordt gedaan door middel van een balayage, maar dan zachter en met een warmere toon. Ben je heel erg verknocht aan je asblonde lokken? Kies dan voor een warmere ondertoon.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!