De kappers mogen weer open: dit zijn de kapseltrends voor kort haar

vrijdag 12 februari 2021 - 09:56
Sinds november 2020 kan je niet meer naar de kapper. Je coronakapsel schreeuwt om hulp én eindelijk! Het Overlegcomité heeft besloten dat kapperszaken weer open mogen. Weet jij al wat je wil doen met dat vogelnest?

De 'pixiecut' voor jong en oud

Een kort en pittig kapsel waar iedereen mee staat. Je kan het snel laten uitgroeien, mocht je toch je pixiecut niet willen behouden. Het nadeel van korter haar is dat je vaker naar de kapper moet. Maar aangezien we ze zo gemist hebben, is dat voor nu geen probleem. 

Deze coupe in het grijs? Dat is dubbel trendy! Grijs en wit zijn helemaal in de mode. Lekker opvallend! 

Bros

 

Steeds meer vrouwen (en mannen) kiezen voor 'een buzz cut' of gewoonweg het 'broske'. De weelderige haardos gaat eraan. Het is enorm vrouwelijk én kan je ook een stukje jonger maken. De associatie van de mentale breakdown van Britney Spears met het broske ligt gelukkig al even achter ons. Het frisse kapsel is haast niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wat denk je?

Hoe feller, hoe leuker

Wanneer we allemaal uit de coronapandemie stappen, komt er ons een hele kleurijke periode tegemoet. We gaan feest vieren! En wat hoort er meer bij feest dan felle, opvallende kleuren

Roze is al lang populair. Kim Kardashian koos er al voor in 2017. Het is een heel bijzondere haarkleur die niet iedereen heeft. Origineel en persoonlijk. Iets voor jou? 

Stijlvol kort

Dit kapsel is perfect als je nog een beetje twijfelt of je wel echt zeker heel kort haar wil. De voorste lokken zijn lang, dus het voelt nog niet heel kort aan. Ook deze kleur is dit jaar helemaal hip

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!