De Vijver van Siska is terug vanaf 5 juni! En dit is er allemaal nieuw...

woensdag 2 juni 2021 - 13:41
Radio 2
Ook deze zomer heb je elke zaterdag een vaste afspraak met de vijver van Siska Schoeters. De vijver opent dit jaar al wat vroeger zelfs. Vanaf zaterdag 5 juni ontvangt Siska haar eerste gasten met een lekker ontbijt en ontspannende livemuziek.

Elke zaterdag is het weer een groot radiofeest aan de vijver van Siska tussen 08u en 10u. "Leuk dit jaar is dat je alles live op Eén en in de Radio 2-app zal kunnen volgen", verklapt Siska. "We hebben ons bootje op de vijver ook vervangen door een pedalo, zo kunnen we tijdens de babbels ook een beetje trappelen, wordt tof!"

Fantastische gasten

Tijdens de eerste uitzending zijn Milow en 'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen van de partij. "Maar ook Michaël Pas komt weer langs met zijn verrekijker om vogels te spotten aan de vijver. Doordat we dit jaar al in juni beginnen, hebben we nu zelfs 11 gasten. Dat is heel plezant! Bart Peeters komt nog eens, ook Laura Tesoro en Margriet Hermans zijn er dit jaar bij, en één van de enige dagen dat the one and only Björn Soenens in België is, komt hij ook langs."

Als je buiten gaat zitten met de Radio 2-app en je jezelf op een plooistoel zet, lijkt het net alsof je echt bij mij aan de vijver zit. Iedereen is welkom.

Siska Schoeters

De Vijverband van Siska

"Dit jaar heb ik een eigen 'Vijverband'! Het zijn Babl en Amel. Zo heten ze. Babl is onze music director en Amel is een percussionist die je kan kennen van bij onder andere Bart Peeters. Wat trouwens een hele mooie man is!", lacht Siska Schoeters. "Zij spelen dus samen met artiesten die langskomen zomerse, fantastische nummers."

Bekijk het hele gesprek 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!