Kokkin Annie, vaste waarde in talkshow 'Gert Late Night', overleden

dinsdag 31 augustus 2021 - 12:11
Annie Deleersnyder, bij kijkers bekend als kokkin in de talkshow 'Gert Late Night', is overleden. Dat melden Gert Verhulst en James Cooke via Instagram. Deleersnyder legde op de boot Evanna Verhulst en Cooke in de watten, en ze dook op die manier ook geregeld op in het programma.

Gert Verhulst en James Cooke hebben dezelfde foto van hen met kokkin Annie gepost op Instagram. Ze laten weten dat ze aangedaan zijn door haar overlijden, en ze bedanken Annie omdat ze altijd goed voor hen heeft gezorgd. 

Onder de Instagram-post reageren heel wat bekende gezichten, die ooit in 'Gert Late Night' te gast zijn geweest. Verhulst kende Annie al uit de horeca, want ze heeft een eetcafé gehad in Oostduinkerke. Zo kwam hij op het idee om de vrolijke West-Vlaamse een vaste rol te geven in "Gert Late Night". Annie dook onder meer op in de rubriek "Bedgeheimen", waarin James Cooke in bed een van de gasten op de Evanna de pieren uit de neus vroeg. 

Annie Deleersnyder heeft vorig jaar een kookboek uitgebracht: "Doe maar gewoon, koken met Annie". Daarin bundelt ze haar favoriete keukenklassiekers, die ze met succes klaarmaakte in haar vroegere horecazaak en op de Evanna voor "Gert Late Night".

Ook zender Play4 deelt het nieuws van Annies' overlijden met een Instagram-post. Over het overlijden van Annie is verder weinig bekend.

Annie als centrale gast bij 'Gert Late Night'

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!