Luister en herbeluister met Radio 2 Select

dinsdag 28 september 2021 - 07:30
De strafste, ontroerendste, leukste audiofragmenten die uitgezonden zijn op Radio 2 herbeluisteren? Het kan via Radio 2 Select. Op de Radio 2-app, maar ook via radio2.be.

Verhalen, reportages en interviews uit De Inspecteur, De Madammen, Spits én uit jouw eigen regio herbeluisteren. Het kan allemaal. Heb je een verhaal gemist, wil je er nog eens rustig naar luisteren of kwam de postbode net langs om een pakje te leveren, geen probleem. Kort na de uitzending van een programma zetten we de audio in hapklare brokken voor jou klaar in Radio 2 Select.

Waar vind ik Radio 2 Select? 

Je vindt Radio 2 Select zowel in onze app als op onze site, radio2.be.

 

Radio 2-app

Op de startpagina van de app klik je onderaan op het hoofdtelefoontje (Luister). Op het volgende scherm kies je bovenaan voor 'Select'. Nu krijg je een overzicht van alle beschikbare fragmenten. En dan maar scrollen, klikken & luisteren. Let op: het is verslavend! 😉

Radio2.be

Op de homepagina van onze site vind je in de balk bovenaan een link naar Radio 2 Select. Klikken en je komt terecht op een overzicht met alle fragmenten die we aanbieden.

Volledig herbeluisteren nog steeds mogelijk

Naast de nieuwe service met losse audiofragmenten, kan je nog altijd de volledige uitzending van een programma blijven herbeluisteren. Ook dat kan zowel via de Radio 2-app als via radio2.be.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!