Nieuw: vanaf nu kun je op Facebook een lief zoeken met 'Facebook Dating'

donderdag 22 oktober 2020 - 11:20
Facebook heeft iets nieuws voor alle Belgen. Het introduceert ‘Facebook Dating’. Ben jij op zoek naar een lief of knuffelpartner?

Online daten is een trend. Dat is ook Facebook niet ontgaan. De sociale-netwerksite speelt erop in en komt met 'Facebook Dating'. Een nieuwe dienst om mensen te helpen een romantische partner te vinden op basis van overeenkomstige eigenschappen. Je interesses, evenementen, groepen en stories worden gecombineerd om voor jou de perfecte match te vinden. 

Stories

Als je kiest om Facebook en/of Instagram Stories aan je 'Dating' profiel te verbinden, kan je date je dan al beter leren kennen. Zo kan je je dagelijkse momenten delen en heeft je match een beeld van wat je allemaal doet op een dag. 

Secret Crush

Deze functie is nog helemaal uniek! Met deze functie kan je ontdekken of er iemand tussen je vrienden op Facebook een oogje op je heeft. Normaal word je niet gematcht met mensen die je al kent, maar nu mag je wel 9 Facebookvrienden checken om te kijken of ze geïnteresseerd in je zijn. Als het van beide kanten matcht, kom je het te weten. Spannend!

Evenementen en groepen

Je kan kiezen om evenementen, waar je heen gaat, en groepen, waar je in zit, te delen op je 'Dating' profiel. Ben je van plan naar een concert te gaan? Dan ziet je match of jullie dezelfde muzieksmaak hebben!

Videodate

Heb je een match? Start een videodate! Simpel!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!