Radio 2 Bene Bene backstage bij Niels Destadsbader in het Sportpaleis: op de radio, in de Radio 2-app en op DAB+

donderdag 25 november 2021 - 07:00
Foto: Niels Destadsbader
Dit weekend vult Niels Destadsbader drie keer het Sportpaleis in Antwerpen en ook Radio 2 is erbij! Siska Schoeters en Ann Reymen beleven vrijdag het eerste concert mee achter de schermen tijdens 'Radio 2 Bene Bene Backstage Niels Destadsbader in het Sportpaleis'.

Niels Destadsbader staat alvast scherp voor zijn concertreeks, letterlijk: "Ik ben intussen 8 kilogram afgevallen en ik heb al 50 dagen geen druppel alcohol gedronken", vertelt hij bij 'De Madammen'. "Maar na dit weekend ga ik weer wat pintjes drinken hoor, anders zie je mij niet meer staan."

Niels had bij De Madammen ook nog leuk nieuws te vertellen voor de Radio 2-luisteraars, want Radio 2 volgt het eerste concert op vrijdag 26 november backstage: "Er zijn 18.000 zitjes in het Sportpaleis, dus er is zeker nog een plaats vrij voor Radio 2. Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie de sfeer beleven in de zaal én uiteraard ontdekken jullie alle verrassingen in de show als eerste!"

Beleef de show op Radio 2 en via DAB+ op Radio 2 Bene Bene

Siska Schoeters en Ann Reymen snuiven de sfeer en spanning op vanaf 18u. Bekende vrienden van Niels komen bij Siska en Ann langs, ook mama en papa Destadsbader mogen niet ontbreken natuurlijk! Je kan exclusief enkele livenummers mee bekijken in de Radio 2-app, en wees maar zeker dat er ook verrassingen voor Niels uit de lucht zullen vallen.

'Radio 2 Bene Bene Backstage Niels Destadsbader in het Sportpaleis' hoor je tussen 18u en 20u op Radio 2, vanaf 20u gaat het feestje voort op Radio 2 Bene Bene via DAB+ of de Radio 2-app.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!