Unieke concertenreeks in Ghelamco Arena in Gent met artiesten van bij ons

vrijdag 19 juni 2020 - 17:44
Goed nieuws! In de Ghelamco Arena in Gent geniet je tijdens de zomermaanden van liveconcerten in een fantastische én veilige sfeer. In de Arena Zomerconcerten staan The Starlings, Paul Michiels, Mama’s Jasje, Guy Swinnen, Sioen, Lady Linn, Belle Perez, Bent Van Looy en Stan Van Samang op het podium.

"We hebben grondig nagedacht over hoe we een positief signaal konden geven. Na de laatste veiligheidsraad, waar de overheid culturele voorstellingen tot 200 personen mogelijk maakte, hebben we hard gewerkt om een nieuwe vorm van concertbeleving op punt te stellen", legt organisator Michiel Vanderheyden uit.

Eerste liveconcerten sinds de lockdown

De Arena Zomerconcerten zijn een dubbele primeur: het gaat om de eerste liveconcerten in Vlaanderen sinds de lockdown en bovendien is het ook de allereerste keer dat er in de Gentse voetbaltempel concerten worden georganiseerd.

Concreet zal het publiek in de overdekte tribune in bubbels worden verdeeld van 1 tot 4 personen, waarbij tussen elke bubbel anderhalve meter afstand wordt gehouden. Iedereen wordt ook gevraagd tijdens het concert te blijven zitten, om de veiligheid te garanderen.

We willen tonen dat coronamaatregelen en sfeervolle concertbeleving perfect te verzoenen zijn.

Michiel Vanderheyden van Arena Events

Ook Radio 2 is erbij

Showbizz Bart zal voor Radio 2 verslag uitbrengen van de unieke concerten, dus bij ons zit je alvast aan het juiste adres!

Tickets

Tickets kan je kopen via www.arenaconcerten.be. Van 10 juli tot 7 augustus zal er dagelijks een concert zijn om 21 uur. Indien het concert uitverkocht is, komt er een tweede concert om 18 uur. Tickets kosten tussen 23 en 30 euro.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!