VIVA VLAANDEREN

dinsdag 16 september 2014 - 11:03
Caren Meynen

Barbara Dex en Gunther Verspecht zijn Dolly Parton en Kenny Rogers

Vrijdag starten Barbara Dex en Gunther Verspecht met een reeks optredens waarbij ze in de huid kruipen van Dolly Parton en Kenny Rogers. De show zal Dollymentaire: The Tennessee Waltz heten en we kunnen alvast een hele hoop hits en duetten rekenen.

Vrijdag beginnen ze met hun eerste concert maar Barbara heeft toch gezonde zenuwen voor elke nieuwe show:

“Ik heb best wel wat stress voor een optreden. Gezonde spanning want het is natuurlijk altijd afwachten hoe de mensen zullen reageren, zeker nu ik in de huid kruip van Dolly Parton. Maar ik heb gewoon een hele grote passie voor countrymuziek. Ik zing dat heel erg graag en ik laat het gewoon allemaal op me af komen: de muziek, het publiek en het podium en dan zal vrijdag alles wel goed komen vrijdag!”

Nieuwe plaat voor De Fixkes

‘Weeral halfacht’ is de naam van de nieuwe plaat van de Fixkes. Ze hebben er had aan gewerkt en dat ze er nu eindelijk is, doet deugd. Toch zal de plaat helemaal anders klinken dan het vorige album zegt Sam Valkenborgh.

“Je hoort veel meer gitaar dan vroeger. Eigenlijk is de nieuwe plaat minder tekst gedreven en meer gitaar gedreven. Dat komt omdat we er gewoon goesting in hadden, maar ik denk dat het ook te maken heeft met een soort midlifecrisis. Ik wilde terug wat meer rocken zoals toen ik 18 was en dat hoor je wel.”

Na ‘Niet Niks’ en ‘Jodie Foster’ hebben ze nu dus weer een nieuwe single en die heet ‘Buitenmens

 

 

Daan Hugaert blaast 65 kaarsjes uit!

‘Den Eddy’ van Thuis viert vandaag zijn 65ste verjaardag. Je zou het hem in ieder geval niet geven want Daan is nog heel erg actief.

Op dit moment kan je hem natuurlijk nog dagelijks in Thuis aan het werk zien, maar achter de schermen werkt hij aan een nieuw theaterproject.

Vanaf januari kan je hem aan het werk zien in de Vlaamse culturele centra met de show ‘Een Trooster’.

Alvast een gelukkige verjaardag vanwege Radio 2 Daan!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!