De Hete Zomer van tantramasseuse Diana. "Tantra is een Oosterse manier van intiem zijn"

woensdag 21 augustus 2019 - 12:00
Yasmina El Messaoudi
Een gebroken huwelijk en een burn-out hadden Diana flink onderuit gehaald. Maar in de wereld van de tantra vond ze haar zelfvertrouwen terug. En dat zelfvertrouwen geeft ze nu door in haar praktijk in Tremelo. "Tantra is een Oosterse manier van intiem zijn. Het is een manier om via seksuele energie warmte en connectie te voelen".

Diana wil sekstaboes graag doorbreken. Toch maakt ze duidelijk dat tantra niets te maken heeft met seks tout court. "Bij tantra gaan zowel de gever als de ontvanger helemaal uit de kleren, zodat je gelijk bent. Je hele lichaam wordt beroerd met warme stenen, pauwenveren, en op het einde ook je geslachtsdelen. Bij de man is dat de lingam, bij de vrouw de yoni. Als je die gaat masseren wordt de seksuele energie wakker. De stroming is dan in heel je lichaam te voelen. Je hoofd, je voeten, overal. Je ervaart een diep gevoel van genot." Tantra is dus geen platte seks, vindt Diana. "Tantra is gericht op gevoelens, warmte, connectie maken. Seks tussen twee personen die elkaar niet kennen is hard en oppervlakkig, tantra is het tegenovergestelde. 

Opwarmer

Tantra kan dus een seksuele ervaring zijn, maar evengoed een voorspel. "Soms komen mannen of vrouwen hier om zich op te warmen en de seksuele energie op te wekken. Die energie nemen ze dan naar huis om een heerlijke avond te hebben met hun partner. Maar soms komen er evengoed mensen die amper worden aangeraakt, en hier dan weer warmte en connectie voelen. De seksuele energie is enorm sterk. Zelfs voor mij was het manier om door een moeilijke periode te geraken."

Familie en vrienden

Diana's man en dochter zijn op de hoogte van haar bijzondere beroep. "Mijn man staat 100% achter me en mijn dochter van 19 ook. Toen ze jonger was, had ze het er moeilijker mee. Maar nu vindt ze dat ik vooral moet doen wat me gelukkig maakt. En de anderen? Dat kan me niets schelen. Vroeger voelde ik me triest, mensen keken naar me alsof ik een prostituee was. Maar nu laat het me koud. Soms kijken mensen in het dorp vreemd op, maar dan lach ik en wandel ik verder. Bovendien heb ik heel wat klanten uit Tremelo, Keerbergen en omstreken. Ik hoef me écht nergens voor te schamen."

De Hete Zomer van
tantra-masseuse Diana

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!