Derde home invasion in Beersel op enkele weken tijd

vrijdag 11 januari 2019 - 12:23
Carla Mertens
In Beersel zijn op enkele weken tijd al drie gezinnen bij hun thuis overvallen. In twee gevallen werden de slachtoffers vastgebonden, één keer kregen ze zelfs vuistslagen in het gezicht. De daders gingen er met onder meer auto's, bankkaarten en laptops vandoor.

Het voorlopig laatste slachtoffer van de home jackers is een vrouw van 62. Zij werd donderdagavond bij haar thuis in de Frans Walravensstraat in Beersel overvallen. De daders bonden haar vast en gingen er met haar auto, bankkaarten en laptop vandoor.

Vastgebonden en geslagen

Zij was niet het eerste slachtoffer. Een kleine drie weken daarvoor - tijdens de kerstperiode - werd een bejaard koppel thuis overvallen - zij wonen ook in de Frans Walravenstraat - en werd eveneens vastgebonden. Bij nóg een andere home invasion, braken de daders binnen bij een 34-jarige vrouw uit de Sashoek. Zij werd niet vastgebonden maar kreeg verschillende vuistslagen in het gezicht. De daders gingen er met de sleutels van haar auto vandoor. 

Zelfde bende?

"Mogelijk gaat het om dezelfde bende die hier aan het werk is. Dat wordt onderzocht", aldus Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!