Eerste fans tekenen rouwregister Paul Severs

donderdag 11 april 2019 - 14:32
Yasmina El Messaoudi
een vrouw schrijft iets in het rouwregister
In Halle stromen fans en inwoners van de gemeente toe om een bemoedigend woordje te schrijven voor de familie van Paul Severs, maar evengoed om de overleden zanger te bedanken. Het rouwregister ligt tot en met zaterdag in de Sint-Martinusbasiliek in Halle.

Het is een komen en gaan op de eerste dag van het rouwregister voor Paul Severs in Halle. De populaire zanger is geboren in Beersel, maar heeft een groot deel van z'n jeugd doorgebracht in Halle. Heel wat fans komen herinneringen ophalen aan hun favoriete artiest. "Paul Severs is altijd mijn grote idool geweest. Mijn broer heeft nog de belichting voor hem gedaan. Zo ging ik vaak naar zijn optredens. Een geweldige zanger, maar vooral ook hele sympathieke man. Net als zijn vrouw Paulette", aldus fan Marleen. "Paul betekent zoveel voor ons. Hij heeft onze trouwviering opgeleukt en we zijn in februari nog naar een optreden van hem geweest", haalt Rita herinneringen op.

Altijd sympathiek 

"Paul, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan." Met die woorden vereeuwigt Monique haar idool Paul Severs in zijn rouwregister. "Ik zal hem mij altijd herinneren als een ongelofelijke sympathieke man. Waar en wanneer je hem ook zag, hij was altijd vriendelijk. Een paar jaar geleden zagen we hem nog in een winkel. Hij heeft toen zoveel tijd voor ons genomen, dat vergeten we nooit". Ook de gemeente Beersel opende eerder een rouwregister voor Paul Severs in het administratief centrum. Online steunbetuigingen kunnen via deze website.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!