"Ik ben mijn levenswerk kwijt"

vrijdag 15 maart 2019 - 10:00
Jana Smeets
Foto: Rachida El Garani
Filmmaakster Rachida El Garani uit Zaventem is haar laptop kwijt met alle informatie, beelden en het scenario van haar nieuwe film over haar vader. De filmmaakster is zo jaren werk kwijtgespeeld.

Filmmaakster en journaliste Rachida El Garani uit Zaventem nam vorige week de trein tussen Brussel en Leuven. Tijdens die rit werd haar zwarte laptoptas gestolen, waar haar laptop en een harde schijf in zaten. Een zware opdoffer voor Rachida, want de filmmaakster is zo jaren werk kwijtgespeeld. "Op die harde schijf stonden alle beelden en het scenario van mijn nieuwe film. Die handelt over het leven van mijn vader; hoe hij als vluchteling naar België is gekomen en over zijn Alzheimer-ziekte."

De laptop heeft voor Rachida dan ook voornamelijk emotionele waarde. 

Heb jij informatie over de laptop van Rachida El Garani? Dan kan je contact opnemen met Rachida via rachida.el.garani@gmail.com of met de redactie van radio 2.

Ik ben mijn levenswerk kwijt. De laptop hoef ik niet eens terug. Als ik de harde schijf waar al mijn beelden en informatie opstaan, terugkrijg, ben ik dolgelukkig.

Rachida El Garani

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!