KIES18: Vlaams Belang sterk in Scherpenheuvel-Zichem

donderdag 4 oktober 2018 - 10:03
Lijsttrekker Suzy Wouters (Vlaams Belang)
Bij de verkiezingen van 2012 scoorde Vlaams Belang sterk in Scherpenheuvel-Zichem. Suzy Wouters trekt de lijst van Vlaams Belang in Scherpenheuvel-Zichem voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Ze gaat met haar partij voor een tweede zetel in de gemeenteraad.

Sterke lijst 

Suzy Wouters is heel blij dat ze zo'n sterke lijst trekt in Scherpenheuvel-Zichem en verwacht mooie resultaten van de gemeenteraadsverkiezingen: "De kandidaten die op onze lijst staan, zijn mensen die er echt voor gaan. We hebben veel moed en we geven alles van onszelf om mooie resultaten neer te zetten". Wat is de kracht van haar partij? "Wij komen op voor onze eigen mensen, daar knelt het schoentje bij de andere partijen die vaak hun eigen mensen in de kou laten staan. Er is meer dan ooit nood aan een partij die écht luistert naar de bevolking. En dat is wat wij doen". 

Veiligheid 

Dat mensen zich veilig voelen is het belangrijkste, zegt Suzy Wouters. Daarom wil ze bijvoorbeeld dat de straatverlichting blijft branden.  "Dat zorgt automatisch voor een veiliger gevoel én is ook veel veiliger in het verkeer". Daarnaast wilt ze ook starten met het opbouwen van buurtinformatienetwerken om het aantal inbraken terug te dringen. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!