Markt van de Smaak op 14 november in Leuven

donderdag 7 november 2019 - 15:09
Willy Vanthienen
Op donderdag 14 november wordt de Grote Markt van Leuven omgetoverd tot de Markt van de Smaak. Dat is een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een sterk Vlaams-Brabants karakter. Op die manier kan het grote publiek kennis maken met straffe producten uit eigen streek. Radio 2 Vlaams-Brabant zendt er live uit tussen 12 en 13 uur.

De Markt van de Smaak is een initiatief van Streekproducten Vlaams-Brabant vzw, de provincie Vlaams-Brabant, Toerisme Vlaams-Brabant, de stad Leuven en Radio 2. Deze markt heeft plaats op donderdag 14 november tussen 15 en 23 uur en biedt verschillende streekproducten aan. Je kan er onder andere proeven van ambachtelijke speculaas uit Geetbets, Duroc varkensvlees uit Kortenaken, natuurlijke honing uit Londerzeel, aspergesoep uit Aarschot tot ambachtelijk gerookte zalm uit Wilsele. Verder zijn er ook bubbels uit Oud-Heverlee, limoncello uit Ternat en kwaliteitsvolle koffie uit Herent.  

Ook Radio 2 is te horen en te zien op de Markt van de Smaak tussen 12 en 13 uur. Alle info vind je op de website www.marktvandesmaak.be.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!