Nieuwe keuken Jeroen Meus valt in de smaak bij voorbijgangers

maandag 12 augustus 2019 - 11:18
Sandra Cardoen
Heleen Luyckx
Foto: VRT Fabrique Imagique
Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen en kneden heeft de keuken van tv-kok Jeroen Meus een andere look gekregen. Die nieuwe keuken zal vanaf 2 september te zien zijn in het nieuwe seizoen van "Dagelijkse kost". De nieuwe keuken valt alvast in de smaak bij nieuwsgierige voorbijgangers in Leuven.

Van de kruidenlade over het kookfornuis tot de binnentuin, de volledige "Dagelijkse kost"-keuken werd onder handen genomen. Voor nieuwsgierige voorbijgangers zal het bakatelier aan de straatzijde meteen in het oog springen. Er werd een op maat gemaakte kookruimte toegevoegd om taart, gebakjes of tagliatelle klaar te maken. Achter het nieuwe kookeiland is ook plaatsgemaakt voor een salon met eettafel, om een thuisgevoel te creëren.

Schrijnmakersstraat in Leuven

De nieuwe keuken kan bewonderd worden in de Schrijnmakersstraat in Leuven en de eerste voorbijgangers zijn alvast enthousiast. "Ik heb heel lang gewoond in Leuven en ik kom vandaag met mijn vier vriendinnen uit West-Vlaanderen  tonen wat Leuven in z'n mars heeft", vertelt Daisy. "Uiteraard komen we dan ook eens langs bij Jeroen Meus en net nu hij in de nieuwe keuken staat! Dat is een verrassing."

Winterkleuren

"Helemaal naar hier van West-Vlaanderen en dan Jeroen in z'n nieuwe keuken zien, en wat een keuken! Prachtig", klinkt het bij de vriendinnen. "Er zijn meer verschillende kookeilanden dan in de vorige keuken en de kleuren zijn ook donkerder, dat geeft een warm gevoel. Het is helemaal anders dan de vorige keuken. Hopelijk komt hij zo meteen eens naar buiten, dat we met hem op de foto kunnen voor zijn nieuwe keuken!" 

Wil je de keuken ook eens bekijken? Dat kan via onderstaand filmpje: 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!