Radio 2-wielers fietsen mee met 1000 km voor Kom op tegen Kanker

donderdag 9 januari 2020 - 09:48
Kirsten Simons
Enkele leden van de redactie van Radio 2 Vlaams-Brabant fietsen in mei mee met de 1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker onder de naam 'Radio 2-wielers'. Met hun deelname schenken ze ook 5500 euro voor kankeronderzoek, maar dat geld moet eerst nog ingezameld worden...

Van 21 tot 24 mei, tijdens het Hemelvaartweekend, wordt traditioneel de 1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker gefietst. Kanker is jammer genoeg een ziekte waar bijna iedereen mee te maken krijgt. Ook wij. De ene verloor een vriend of familielid, de ander kent nog iemand die vecht tegen de ziekte. Daarom gaat de redactie van Radio 2 Vlaams-Brabant & Brussel de strijd tegen kanker aan en kruipen we onze fiets op. Of we daar fysiek klaar voor zijn, weten we nog niet, maar mentaal alvast wel.

Geldinzameling

Zeven collega's én onze weerman Eric Goyvaerts zijn alvast volop aan het trainen om die 1000 kilometer te trappen. Maar er moet ook geld ingezameld worden, 5500 euro om precies te zijn. Daarvoor organiseren we samen enkele activiteiten. Zo is er op woensdag 22 januari alvast een comedyavond met Vlaamse kleppers Nigel Williams, Bert Gabriëls en Iwein Segers. Zij treden die avond op in het Radiohuis in Leuven. Tickets zijn nog verkrijgbaar voor 15 euro. Er komt ook nog een veiling met spullen van bekende Vlamingen en natuurlijk kan ook jij je steentje bijdragen. 

Wil je ons steunen? Dat kan via deze link of moedig ons aan op onze facebookpagina.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!