Veel BV's op begrafenis Paul Severs

dinsdag 23 april 2019 - 11:23
Helena Dewelde
Vanmiddag werd Paul Severs begraven. Vrienden, familie, collega’s en fans stroomden massaal toe aan de Sint-Martinusbasiliek en op het Joseph Possozplein in Halle. Paul Severs stierf op 9 april in het ziekenhuis, nadat hij een zware hartaanval kreeg tijdens een fietstocht op 12 maart.

Nicole & Hugo, Bart Herman, Bob Savenberg, Willy Somers, Bart Kaëll, Jo Vally,… zowat heel BV-land was aanwezig op de plechtigheid van Paul Severs. “Het is met veel pijn in het hart dat we afscheid moeten nemen van een collega die altijd voor zijn muziek en zijn fans heeft geleefd”, zeggen Nicole & Hugo. “Het was een hele toffe, gewone man om mee samen te werken. Zijn nummers zullen voor altijd in ons collectief geheugen blijven bestaan.”

De Romeo's, Bart Kaëll en Luc Appermont

Vriend verloren 

Ook bij de honderden mensen en de fans is het verdriet groot. Twee fans die helemaal uit Knokke kwamen voor hun grote held zijn aangeslagen : “We zijn net onze laatste groet gaan brengen, de laatste keer dat we hem konden zien. We zijn onze beste vriend kwijt, onze broer, ons alles." 

Kist van Paul Severs wordt uit de kerk gedragen

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!