Verdachte van vluchtmisdrijf aan Rogier in Brussel geeft zich aan

maandag 15 juli 2019 - 15:49
Kirsten Simons
Vanmiddag heeft de verdachte van het vluchtmisdrijf op de Kruidtuinlaan in Brussel zich aangegeven. Het gaat om een jongeman van 24 jaar die bekend is bij de politiediensten.

Zondagochtend rond kwart voor vijf werd een jongeman van 21 jaar aangereden op de Kruidtuinlaan ter hoogte van de Nieuwstraat. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder van de auto pleegde vluchtmisdrijf. Zijn auto werd vanmorgen gevonden op de Helihavenlaan in Brussel.

Bekend bij politie 

De politie was intussen ook al op de hoogte van zijn identiteit. Vanmiddag heeft de man zichzelf aangegeven bij de Brusselse politie. Hij werd door de procureur des Konings van zijn vrijheid beroofd en wordt verhoord door de Brusselse politiediensten. Hij is bekend bij de politiediensten en justitie maar heeft nooit eerder vluchtmisdrijf gepleegd. Het parket van Brussel heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor onopzettelijke doodslag, vluchtmisdrijf en het in gevaar brengen van voetgangers. De onderzoeksrechter heeft nu 48 uur om de verdachte te verhoren en hem eventueel langer aan te houden.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!