Wijgmaalse Gloria is nieuwe Ketnetwrapper: "Nu kan ik echt mijn droom beleven"

zaterdag 19 oktober 2019 - 10:44
Ludwig De Wolf
Kirsten Sokol
Gloria Monserez wordt de nieuwe Ketnetwrapper. In een liveshow op Ketnet hebben de kijkers van de zender zelf gekozen wie de nieuwe presentator wordt op de zender. Gloria volgt vanaf morgen al Charlotte Leysen op, die na 8 jaar stopt als wrapper. "Dit kan echt niet waar zijn. Wie wil dit nu niet? Nu kan ik echt mijn droom beleven", juichte de 18-jarige studente grafische vorming uit Wijgmaal.

In een liveshow op Ketnet zijn de Ketnetters te weten gekomen wie Charlotte Leysen opvolgt als wrapper. De drie overgebleven kandidaten, Aaron, Tinneke en Gloria, moesten zo snel mogelijk een parcours afleggen van het Ketkot, waar ze de voorbije week verbleven, naar de Ketnetstudio. Op hun tocht dwars door het VRT-bos, zijn ze regelmatig opgeschrikt, en moesten ze allerlei opdrachten oplossen. De Ketnetkijkers konden hun favoriete nieuwe wrapper online helpen via de Ketnet-app en website.

Onderweg naar de Ketnetstudio, viel er een eerste finalist af. Nadien konden de kijkers beslissen wie van de twee finalisten zich de nieuwe Ketnetwrapper mag noemen. En de keuze is gevallen op Gloria. Voor Gloria begint haar avontuur op Ketnet morgen al, want dan is zij al voor het eerst te zien op Ketnet. De Ketnetkijkers kunnen hun nieuwe wrapper voor het eerst ontmoeten tijdens de Ketnet Halloween-week, tijdens de herfstvakantie in Plopsaland De Panne.

Dit kan echt niet waar zijn. Wie wil dit nu niet? Nu kan ik echt mijn droom beleven.

Gloria Monserez

"Dit kan echt niet waar zijn. Wie wil dit nu niet? Nu kan ik echt mijn droom beleven", reageerde Gloria Monserez na afloop. Gloria komt uit Wijgmaal, is 18 jaar en begint aan haar eerste jaar grafische vorming aan het KASK in Gent. Ze is één van de Helden van Ketnet en woont op een boot.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!