Will Tura fans al vroeg op post voor concert in de AB

donderdag 11 juli 2019 - 16:34
Andries Haesevoets
Vanavond treedt Will Tura samen met het Brussels Philharmonic op in de Ancienne Belgique. Heel wat enthousiaste fans waren al vroeg op post.

Samen met 57 muzikanten van het Brussels Philharmonic zal Will Tura zijn grootste klassiekers zingen. Na 60 jaar onafgebroken toeren door Vlaanderen nam Will Tura in 2019 eindelijk zijn eerste sabbatjaar, maar voor 'Vlaanderen Feest, Brussel Danst' maakt hij graag een uitzondering. Het zal dus ongetwijfeld een uniek concert worden. Het concert is dan ook volledig uitverkocht

Enthousiaste fans

Will Tura heeft veel fans, want al heel vroeg deze ochtend stonden er al velen te wachten voor de AB om de artiest vanavond in levende lijve te kunnen aanschouwen. "Ik wil tegen het podium zitten zodat ik hem zowel kan zien als kan horen", vertelt een vroege fan.

Er zijn zelfs fans die een cadeautje hebben meegenomen voor Will Tura: "We zijn met een klein groepje hier en we zijn echt grote fans. We hebben een klein bloemetje meegenomen. Dat past altijd. De bloemen staan in het water waardoor ze niet kunnen verwelken en ze zijn nog altijd even fris." 

Ook aan complimentjes voor Will Tura is er geen gebrek: "Wij staan hier al eventjes, maar hij is het waard. Hij is zo fantastisch en zo mooi."

Dat wordt dus sowieso een zeer intens en uitbundig concert! 

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!