Agent bewusteloos geslagen met steen in Brussel

donderdag 12 juli 2018 - 09:24
In Brussel is een politieman dinsdagavond bewusteloos geslagen met een steen, dat bevestigt de Brusselse politie. De man was met verschillende collega's op weg naar huis toen hun voertuigen werden bekogeld.

De agent zat achteraan in de wagen en kreeg een steen vol op het hoofd. Voorlopig is er niemand opgepakt. De agent had zijn politie-uniform niet aan - zijn dienst zat er net op- en reed mee in de auto van een collega. Dus een gewone burgerwagen, geen politiecombi.

"Het incident had niets met de wedstrijd van de Rode Duivels te maken", zegt Ilse Van de Keere van de Brusselse politie. "Onze collega's waren 's avonds met verschillende voertuigen naar huis aan het rijden, maar werden ter hoogte van het Maximiliaanpark bekogeld. Een van onze collega's zat achteraan in de wagen met zijn ruit naar beneden en heeft een steen tegen het hoofd gekregen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Aanvankelijk dachten we dat hij geopereerd moest worden, maar dat was uiteindelijk niet nodig. Hij heeft gisterennamiddag het ziekenhuis mogen verlaten."

Het onderzoek naar de feiten is intussen in handen van het Brusselse parket, maar voorlopig werd er nog niemand opgepakt. 


 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!