Al vijfde inbraak bij voetbalclub uit Ruisbroek

vrijdag 15 december 2017 - 06:57
Voetbalclub FC Negenmanneke uit Ruisbroek heeft opnieuw dieven over de vloer gekregen. Het is al de vijfde inbraak in de club in twee maanden tijd.

De dieven namen ook deze keer drank en voedsel mee. Er werden ook voetbaltruitjes en een televisie gestolen. Het bestuur van FC Negenmanneke is de situatie beu. Bestuurslid Nadine Renders: "Het gaat hier niet om truitjes van Messi of Ronaldo. Ik denk niet dat er veel te verdienen valt met voetbaltruitjes van een kleine club in vierde provinciale. Het is ook triest voor alle vrijwilligers die zich dagelijks voor de club inzetten als je daar om de twee of drie weken toekomt en de deur is opengebroken. Het is telkens een ware chaos in de kantine, dat is echt niet leuk."

Bewakingscamera 

Het is al bijna een versterkte burcht met tralies en sloten en er hangt intussen een bewakingscamera, maar het lukt de dieven telkens weer om die te verschalken. "We zijn op deze locatie aan ons vierde seizoen bezig en de teller hier staat op elf inbraken. Voordien lag het terrein aan de Meerweg, waar we de tel niet meer konden bijhouden," zegt Nadine. "Waarschijnlijk zullen we bijna onze vijftigste 'inbrakenjubileum' kunnen vieren."


 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!