Gratis met z'n twee naar Annie, de musical

maandag 30 september 2019 - 09:54
Annie, de musical
De geliefde Broadwayklassieker 'Annie, de Musical' krijgt een een gloednieuwe Vlaamse versie voor de hele familie. En dankzij Radio 2 kan jij er gratis naartoe!

De musical Annie werd voor het eerst opgevoerd in New York en is gebaseerd op de strip Little Orphan Annie van Harold Gray maar de musicalversie werd pas echt een wereldsensatie na de verfilming in 1982. De uitdagende rol van het onbevreesde weesmeisje met de sproeten en rode krullen is felbegeerd bij jonge actrices die dromen van een glitterende carrière.

Frisse wind

De Vlaamse versie van Annie, de Musical blaast een frisse wind door een stuk dat al tienduizenden keren wereldwijd opgevoerd werd.

It’s the hard knock life! De elfjarige Annie uit New York slijt haar dagen in het weeshuis van de kattige, altijd beschonken Miss Hannigan. Ze droomt luidop van een beter leven en vraagt zich af waarom haar ouders haar ooit in de steek lieten. Ze probeert zelfs te ontsnappen via de wasmand.

Maar op een dag wordt Annie gevraagd om Kerstmis te vieren bij de miljardair Oliver ‘Daddy’ Warbucks. De humeurige brompot Warbucks ziet de uitnodiging als een soort reclamestunt. Langzaamaan groeit er echter een hechte band tussen de rijke zakenman en het niet-te-stuiten weesmeisje.

Betekent dit het einde van haar zorgen?

Annie is een verhaal bomvol optimisme en onwaarschijnlijk geluk. Het is niet moeilijk mee te leven – en te zingen – met deze inspirerende personages. Binnenkort wordt alles beter, zolang je het hoofd hoog houdt.

Verwacht je alvast aan een luidkeelse ‘Morgen komt morgen’ karaoke-sessie op de terugweg van deze niet-te-missen familieshow.

Win je tickets! 

Dankzij Radio 2 kan jij tickets winnen voor de voorstelling van zondag 17 november in Kursaal Oostende.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!