Klassiekers op Yesterdayland

donderdag 26 juli 2018 - 10:01
Yesterdayland
Zondag 26 augustus is Bobbejaanland voor één dag YESTERDAYLAND en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers.

Zondag 26 augustus is Bobbejaanland voor één dag 'Yesterdayland' en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers.

En waar klassiekers worden gedraaid is Radio 2 present! Zo is er muziek uit de 60s, 70s en 80s op podia over heel het park : The Three Degrees, Gerard Lenorman, Vicky Leandros, The Rubettes, Time Bandits, Raymond van het Groenewoud, Chris Andrews, Dave Berry en vele anderen. Ook Radio 2 is er met een eigen 'Lage Landen Podium' en met toppers als o.a. Frans Bauer, Willy Sommers, Gerard Joling en Sam Gooris. Je kan er ook genieten van specials rond Bobbejaan Schoepen, The Bee Gees, Elvis Presley en Roy Orbison, om er maar een paar te noemen. Er zijn retro drank & foodstandjes, heerlijke hapjes, een heuse Rockabilly Burger, Disco Shake en Pop Cocktail… Een land vol retro en attracties van 10u in de ochtend tot 23u30 waarna gepast afgesloten wordt met een feeëriek vuurwerk.!

Alle info over Yesterdayland, het programma, de randanimatie en tickets vind je op deze website.  

Dit was Yesterdayland 2017! 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!