Kom luisteren naar jazz legende Stacey Kent in Antwerpen

woensdag 9 oktober 2019 - 12:26
staceykent.com
Op 1 november geeft Stacey Kent een concert in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Ze presenteert die avond haar ‘I Know I Dream’–tour met parels uit the Great American Songbook, Franse Chanson, Braziliaanse muziek en originele composities.

Veelzijdig

Stacey Kent bracht al 11 studio-albums uit en werkt vaak samen met topartiesten. Haar commerciële doorbraak kwam er in 2007 met album nummer zeven; “Breakfast on the Morning Tram” (Blue Note). Op deze plaat staan naast acht jazz standards ook vier originele composities van haar man saxofoinist Jim Tomlinson op tekst van Nobelprijswinnaar Kazuo Ishiguro.

I know I dream

Haar meest recente plaat “I Know I Dream: The Orchestral Sessions” werd met lof overladen (vijf sterren in Downbeat en “album van het jaar” op de 2017 Jazz Japan Awards). De Amerikaanse zangeres verkocht in haar carrière trouwens al meer dan 2 miljoen platen. Verwacht je op 1 november dan ook aan een verrassend en ontroerend recital. En jij kan er bij zijn als je het antwoord weet op de wedstrijdvraag!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!