Win een weekend of midweek voor 6 personen in de Ardennen

dinsdag 14 januari 2020 - 09:00
Op zoek naar inspiratie voor je volgende reis? Ontvang je graag extra informatie over jouw volgende bestemming? Of wil je graag met je kinderen de wijde wereld in maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben je aan het juiste adres.

Het Vakantiesalon Antwerpen stelt elk jaar in Antwerp Expo een breed vakantieaanbod voor. Van een cruise in de Caraïben, tot een citytrip in Amsterdam, van een rondreis in Nepal tot een motorvakantie in Amerika. 

Alle info over de beurs die loopt van 23 tot en met 26 januari vind je op deze website.

Win een weekend of midweek arrangement voor 6 personen

In het bosrijke heuvelland tussen Stavelot en Trois-Ponts en op een boogscheut van Coo liggen de chalets, appartementen en bungalows van Domaine Long Pré. Speel mee en maak kans op een verblijf voor 6 personen in een vrijstaande bungalow.

‘s Zomers kanoën op de Amblève, mountainbiken in de heuvels, wandelen met spectaculaire uitzichten, zwemmen in het stuwmeer van Robertville, vissen op forel, of de uitdaging aangaan van een challenge parcours? 

‘s Winters met z’n allen op de latten om te langlaufen of te skiën, met een warme Glühwein achteraf? Klimmen, abseilen, mountainbiken, het kan allemaal op of nabij dit bungalowpark in Stavelot. Maar het kan ook rustiger: wandelen door de prachtige natuur verveelt nooit.

Wat moet je doen? 

Wat moet je doen? Eenvoudig: duid op de kaart aan waar volgens jou het Domaine Long Pré gelegen is...  

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!