Agressieveling slaat agent bewusteloos in Bekegem

vrijdag 17 januari 2020 - 17:27
Michaël Janart
In Bekegem, bij Ichtegem is een man opgepakt nadat hij een agent bewusteloos geslagen heeft. De politie was met twee combi's naar de woning van de man gereden omdat hij zijn partner had aangevallen.

InBekegem, deelgemeente van Ichtegem, is vrijdagnamiddag een politieman bewusteloos geslagen. Dat gebeurde tijdens een interventie voor intra-familiaal geweld. Iets voor 16 uur kwamen bij de woning twee combi’s in volle vaart aangereden na een oproep voor partnergeweld. Toen de politie tussenbeide kwam, liep de situatie uit de hand. Tijdens een schermutseling kreeg een politieagent klappen en viel die bewusteloos op de grond. De mughelikopter, een ziekenwagen en heel wat combi’s ter versterking snelden ter plaatse. Er werd meteen een perimeter ingesteld.
 

Agent maakt het beter

De toestand van de politieagent leek initieel ernstig, maar zou intussen minder zorgwekkend zijn. “Het lid van ons korps is ter verzorging naar het ziekenhuis overgebracht, met de mughelikopter. Er is geen levensgevaar”, licht korpschef Kris Depovere van de lokale Politie Kouter toe. De man die de klappen uitdeelde, werd gearresteerd. De politie ontfermt zich over zijn partner.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!