Knokke FC speelt historische bekermatch niet aan zee

donderdag 11 oktober 2018 - 17:21
Bart Segers
Knokke FC, bekervoetbal, thuisvoordeel
De supporters van Knokke FC zullen toch even vloeken. Knokke zal zijn achtste finale in de Beker van België niet aan zee spelen. Knokke staat het thuisvoordeel af aan tegenstander Union. In het eigen stadion zijn verbouwingswerken bezig. Knokke voetbalt daardoor tijdelijk in het stadion van buurgemeente Heist. Maar daar kan de politie de veiligheid niet garanderen voor zo'n bekermatch. "Hopelijk trekken veel supporters mee naar Brussel", zegt de voorzitter.

Knokke staat het thuisvoordeel dus af aan tegenstander Union. Toch wel jammer voor de supporters dat ze voor die historische bekerwedstrijd op verplaatsing moeten na die mooie stunt in de zestiende finales op Standard. Voorzitter Vincent Van Honsebrouck legt de supporters uit waarom. "De politie kan de veiligheid rond het stadion van Heist niet garanderen. Mochten we kunnen spelen in Knokke zelf, dan zouden we dat zeker doen. Hopelijk maken veel supporters op 6 december mee de Sinterklaastrip naar Union."
 

Hopelijk maken veel supporters op 6 december mee de Sinterklaastrip naar Union!

Vincent Van Honsebrouck, Voorzitter Knokke FC

Dat wordt dus toch een busrit van Knokke naar Brussel op 6 december. Misschien krijgen ze van Sinterklaas wel wat chocolade voor onderweg!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!