Luchthaven Oostende eert TUI-woordvoerder met VIP-lounge

woensdag 22 november 2017 - 14:43
Op de luchthaven van Oostende is een VIP-ruimte geopend die genoemd is naar Hans Vanhaelemeesch, de vroegere woordvoerder van reisorganisator TUI. Die kwam vorig jaar om het leven toen hij tijdens een fietstocht aangereden werd door een vrachtwagen. Hans Vanhaelemeesch was gewaardeerd bij de touroperator TUI maar ook in heel de luchtvaartwereld. Zijn familie woonde de opening bij.
De luchthaven van Oostende heeft de voorbije maanden ingrijpende renovaties uitgevoerd om het comfort voor de reiziger te verhogen. Eén van de realisaties is de VIP-lounge, waar de veeleisende reiziger het vertrek van zijn vlucht kan afwachten in een aangename ruimte en met de gepaste service.  En die krijgt dus de naam "Hans Vanhaelemeesch".

Gemengde gevoelens

Namens de familie zei broer Tom Vanhaelemeesch dat ze er met gemengde gevoelens stonden. "We zijn vereerd met het initiatief maar veel liever hadden we hier met Hans erbij gestaan."

We zijn oprecht vereerd dat de VIP-lounge genoemd wordt naar een bijzonder gedreven en verdienstelijk man binnen ons bedrijf die vorig jaar uit ons midden is weggerukt.

Dirk Van Holsbeke TUI Belgium

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!