Ontdek het 'Circuit' van het Concertgebouw in Brugge!

Concertgebouw, Brugge, cultuur, opening
Het Concertgebouw is geen plek die alleen maar 's avonds tot leven komt, ook overdag is het beslist een bezoekje waard. Deze boodschap wil het Concertgebouw dringend de wereld insturen en daarom opent het zijn nieuwe seizoen met 'Circuit'. Radio 2 springt maar al te graag mee op de kar!
Lees ook: Opleiding games megapopulair bij Howest

Overdag is het Concertgebouw ook leuk en dat wordt getoond op zondag 17 september in 'Circuit', een belevingsparcours dwars door het gebouw.

Het begint met koffiekoeken om tien uur en daarna gaat het, begeleid door een heuse fanfare door het Concertgebouw met zijn unieke akoestiek, langs de hedendaagse kunstcollectie en klankcollecties, langs performances, kleine concerten en maakateliers én langs enkele verrassende nieuwigheden. Meteen word je ook ingeleid in het nieuwe programma van 2017-2018.

Op het dak

Het hoogtepunt, letterlijk dan, wordt het dakterras, waar je wordt uitgenodigd voor een glas en voor een vliegerkesworp.

Radio 2 is erbij met de programma's 'Naast de kwestie' tussen 12 en 13u en 'Van Pot tot Pinte' van 13u tot 18u. 'Circuit' is de naam! 

Alle informatie vind je op de site van het Concertgebouw. 

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!