Supportersstaking bij Zulte-Waregem

dinsdag 14 mei 2019 - 16:42
Marie Reynaert
Foto: Radio 2
Vanavond speelt Zulte-Waregem tegen Waasland-Beveren in play-off 2, maar de supporters weigeren te juichen voor hun club. Dit komt omdat de ploeg de laatste tijd niet goed presteert. Zaterdag verloor Essevee nog in eigen huis met 0-5 en dat was voor veel supporters de laatste druppel.

Bij voetbalclub Zulte-Waregem is een supportersstaking losgebarsten. Vanavond speelt Zulte-Waregem uit bij Waasland-Beveren in play-off 2, maar de supporters van Waregem blijven massaal thuis. Normaal staan drie bussen klaar om de verplaatsing te doen, maar die zijn afgezegd. De supporters zijn de slechte resultaten van Zulte-Waregem moe. "Als ze niets presteren, waarom moeten wij er dan nog tijd insteken?", zegt één van de supporters. 

"Als ze niets presteren, waarom moeten wij er dan nog tijd insteken?"

ontgoochelde supporter SV Zulte-Waregem

Opnieuw verloren in West-Vlaamse derby

Sommige supporters hadden zaterdag nog hoop dat hun ploeg eindelijk nog eens thuis zou winnen van hun West-Vlaamse aartsrivaal KV Kortrijk. Maar Essevee verloor met 0-5. Dat was voor vele supporters het breekpunt. Vandaar dat ze het supporteren even uitstellen, tot hun ploeg echt wil spelen.  

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!