"Wildkakker" gespot in Blankenberge

donderdag 13 september 2018 - 12:43
Veerle Deblauwe
In Blankenberge heeft een man tot twee keer toe zijn "grote boodschap" gedaan op twee pleinen in het centrum van de stad. De politie beboette hem de eerste keer. Maar de dag erop deed hij het opnieuw.

Zondag bij klaarlichte dag liet de "wildkakker" zijn broek zakken op het Casinoplein en deed zijn grote boodschap bij een zitbank. De politie kon hem betrappen en gaf hem een GAS-boete. Maar dat schrok de man niet af. De dag erop was het weer van dat, op het Leopold III-plein deze keer. Voorbijgangers maakten foto's en filmpjes van het incident die nu nog massaal worden gedeeld op sociale media. Maar de politie kreeg de "wildkakker" niet meer te pakken. 

Niet dakloos

Het is niet duidelijk of de man een zwerver is. "Hij heeft wel degelijk een adres waarop hij staat ingeschreven", zegt Philip Denoyette, woordvoerder van de lokale politie. "Waarom hij besliste om in het openbaar zijn behoefte te doen, weten we niet." De politie roept iedereen die iets opmerkt op om onmiddellijk contact op te nemen. "We komen alles te weten via sociale media, waardoor we soms niet op tijd kunnen ingrijpen."

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!