Zanger Andrei Lugovski revalideert goed na vergiftiging

donderdag 5 december 2019 - 11:55
Andrei Lugovski
Langzaam maar zeker gaat het de goede kant op met de gezondheid van Andrei Lugovski, die het slachtoffer werd van een vergiftiging.

Vergiftiging

Twee jaar geleden vernamen we dat de Wit-Russische tenor Andrei Lugovski in het ziekenhuis lag. De diagnose was vergiftiging door thallium. Hij werd in een kunstmatige coma gehouden omdat zijn zenuwstelsel zwaar aangetast was. Lugovski kroop door het oog van de naald. Gezichtsverlies, kaalheid en gedeeltelijke verlamming waren de eerste symptomen.
De dokters voorspelden aanvankelijk een herstel van ongeveer 5 jaar. Momenteel werkt Andrei nog steeds hard aan zijn revalidatie. En het gaat de goede richting uit. Momenteel weegt hij 95 kilo. Dat is 68 kilogram meer dan op het diepste punt, want op een bepaald moment woog hij amper 27 kilogram ...

Gerard Lenorman

Stilletjes aan begint Andrei Lugovski terug op te treden. Hij kijkt nu al uit naar september 2020. Dan mag hij het podium op met Gerard Lenorman. Dat is de Franse zanger bekend van 'Voici les clefs', 'Si j'étais président', 'Michèle' en 'La ballade des gens heureux'. Er wordt zelfs gedacht aan een duet. 

Gerechtelijk onderzoek

Wie of wat de oorzaak is van de vergiftiging is nog niet geweten. Het gerechtelijk onderzoek loopt nog.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!