Win tickets voor 'Lang Leve De Muziek'

donderdag 25 oktober 2018 - 08:00
Lang Leve De muziek
In de Sint-Pietersabdij in Gent kunnen de liefhebbers van het Nederlandstalige lied naar de unieke tentoonstelling 'Lang Leve De muziek'.

Iedereen heeft wel een favoriet liedje in het Nederlands. Het zijn de liedjes die je luidkeels meezingt. Die je kiest voor de Grote Momenten van het leven. 
Een liefdesverklaring, een openingsdans, een geboorte, een afscheid…

Lang Leve De Muziek is het verhaal langs 60 jaar liedjes uit de Lage Landen. Een eerbetoon aan meer dan 200 artiesten en groepen in de grootste interactieve muziektentoonstelling ooit in Vlaanderen. 
Van Will Tura tot Bazart en van Boudewijn de Groot tot de Jeugd van Tegenwoordig. Van kleinkunst tot schlagers. Van stevige rock tot coole hip.

Unieke stukken

Lang Leve De Muziek is een tentoonstelling met de mooiste liedjes, memorabele televisiefragmenten, de leukste verhalen verteld door Belpopkenner Jan Delvaux, schitterende decors en interactieve opstellingen.
Uit de privé-collecties van de artiesten worden unieke voorwerpen tentoon gesteld. De eerste 'brol'-gitaar van Boudewijn De Groot, merchandising van Get Ready, plateauschoenen van Nicole & Hugo, de jurk van Ann Christy, het orgeltje van Raymond Van het Groenewoud, ...

Dat is hier 1 grote speeltuin! Zelfs op de toiletten van de Sint-Pietersabdij is er aangepaste muziek.

Bart Peeters

Speel mee en win tickets!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!