Win tickets voor Loreena McKennitt

donderdag 14 maart 2019 - 08:02
Loreena McKennitt
'Lost Souls Tour' houdt halt in Brussel

Het is al lang geen geheim meer: Loreena McKennitt heeft een speciale band met het Belgische publiek. Dat de liefde wederzijds is blijkt uit het aantal keer dat ze ons land bezoekt.

Na een magnifiek en tot de nok uitverkocht trio-concert in het Koninklijk Circus nu twee jaar geleden, komt de Canadese artieste opnieuw naar ons land met een nieuwe show. Afspraak op donderdag 4 april in het prestigieuze kader van de Henry Le Boeufzaal in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Loreena McKennitt, schrijfster, componiste, zangeres, harpiste en pianiste, blijft boeien met haar unieke repertoire met Keltische invloeden, gekruid met pop, folk en wereldmuziek. Met haar ‘Lost Souls Tour’ onthult Loreena live haar nieuwe album. ‘Lost Souls’ is haar eerste plaat met nieuwe muziek sinds ‘An Ancient Muse’ dat in 2006 verscheen. Negen originele nummers en een nieuwe muzikale reis die opnieuw erg exotisch belooft te worden, afgaande op de instrumenten die ze gebruikte, waaronder de oed, de nyckelharpa, de qanûn en de flamencogitaar.

Win tickets voor het concert van Loreena McKennitt op 4 april in Brussel

Wil je er op donderdag 4 april bij zijn in het Paleis voor Schone Kunsten voor dit unieke concert, dan volstaat een correct antwoord op onderstaande vraag. Succes!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!