Word onze gast op de Goed Gevoel Ladies Fair

donderdag 8 maart 2018 - 06:13
Dames meer dan welkom in Gent van 23 tot 25 maart

Beauty, mode, interieur, (gezonde) lifestyle, de leukste workshops, proeven en proberen... daar word je als vrouw toch gewoon blij van? Dan is 'Goed Gevoel Ladies Fair' zeker iets jou en je vriendinnen! Zo'n bezoekje aan de beurs bestaat uit een heerlijk dagje shoppen, proeven, uitproberen en ontdekken. Een gezellige drukte vol inspiratie, workshops en nog veel meer.

Ook tijdens deze editie van 23 tot en met 25 maart in Flanders Expo Gent blijft de nadruk liggen op gezonde ‘feelgood’ producten. Speciaal voor deze beurs komt er nu zelfs een volledige themazone aan! Je vindt er gezonde voedingsproducten, biologische en ecologische producten, nutricosmetics, een sport- en wellnessaanbod, kortom alles wat ons fit, gezond en gelukkig houdt! Maar er is nog veel meer, het volledige aanbod op de 'Goed Gevoel Ladies Fair' kan je hier vinden.

Ook 'De Madammen' zijn van de partij, op vrijdag 23 maart kan je Cathérine Vandoorne, Britt Van Marsenille en Anja Daems een bezoekje brengen in Flanders Expo tussen 10 en 12 uur.

Win jouw tickets voor 'Goed Gevoel Ladies Fair'

Op 23, 24 en 25 maart kan je er in Flanders Expo Gent zelf bij zijn als één van onze genodigden. Je kan dan naar hartenlust de vele demo's meemaken, proeven van al wat lekker is of voelen hoe je moet omgaan met je lichaam. Het volstaat om ons een correct antwoord te bezorgen op onderstaande vraag en je maakt meteen kans op twee tickets voor de beurs. Die vraag gaat over stylist Jani Kazaltzis die ook aanwezig is in Gent maar in het dagelijkse leven ook zorgt voor opleidingen als stylist.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!