Dana Winner geeft fietstips en stelt haar nieuwe single 'Sound of Silence' voor

donderdag 27 augustus 2020 - 12:07
Ook Dana Winner heeft veel 'vakantie' in eigen land gehad deze zomer. De cultuursector schreeuwt om hulp. Sommigen wilden de stilte doorbreken met verschillende acties, Dana Winner gaat nog een stapje verder. Ze stelt haar nieuwe single ‘Sound of Silence’ voor in ‘Zot veel vakantie’ met Kim Debrie.

“We zijn dit jaar niet weggeweest, maar hebben veel gefietst in Limburg. Er zijn fantastische fietsroutes! Ik woon in het pareltje van het land. Ik rij zelf ook met een e-bike, want zo kan je verder fietsen. Anders zijn je fysieke krachten meteen op, al viel dat goed mee. Ik fiets dan zo'n 70 kilometer ongeveer. Dat is goed, hé? (lacht).”

Fietsen in Limburg

“Ik ben naar de fruitstreek gefietst, Borgloon. Dat was heel leuk om te doen. Het was een fijne, fantastisch warme dag. We zijn toen 2 mensen tegengekomen die panne hadden met hun fiets en in het midden van zo’n fietsroute is dat absoluut niet evident. Ik kon hen ook niet helpen, want had zelf niets bij qua materiaal.”

“Je kan ook fietsen tussen de bomen in Bosland of door het water in Bokrijk. Dan moet je gewoon even kijken of het niet te druk is. De trekpleisters zijn heel leuk, maar er zijn nog zoveel mooie plekken.”

'Sound of Silence'

“Ook bij mij is het deze zomer heel stil geweest. Ik ging in juni normaal naar Zuid-Afrika. Dat is niet doorgegaan, heel spijtig! Dat zijn dingen die op je ‘bucketlist’ gepland staan en dan is dat zeker en vast balen!

‘Sound of Silence’ vanuit de cultuursector is een fantastische actie. Het is de actie waarbij je op ‘Facebook’ allemaal profielfoto’s ziet veranderen met een oranje kruis over. We ondersteunen die actie zeker en vast! Maar wij dachten: “Als het dan toch over ‘Sound of Silence’ gaat? Wij zingen al zo lang het nummer ‘Sound of Silence’? Laten we er gewoon een single van maken.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!