FC De Kampioenen fietszoektocht in Poperinge: "De perfecte familie-uitstap"

woensdag 14 juli 2021 - 14:10
Fans van de FC De Kampioenen kunnen nog tot 31 juli een zoektocht volgen in en rond Poperinge. De tocht neemt je mee langs de mooiste plekjes van de stad. Ladybiker Margaux ging op verkenning en zag dat het goed was.

Op zoek naar een fijne familie-uitstap? Dan kan je nog tot 31 juli afzakken naar Poperinge voor de FC De Kampioenen-zoektocht. Marc Vertongen en Balthasar Boma nemen je via QR-codes mee en stellen vragen die je kan invullen op een formulier. Wie alle vragen juist heeft, mag een FC De Kampioenen-poster ophalen bij de toeristische dienst.

Onderweg passeer je langs verschillende trekpleisters zoals de Britse begraafplaats Nine Elms en het Talbot House. Je fietst ook langs de prachtige hopvelden rondom Poperinge. "Heel tof voor jong én oud. Je rijdt langs fietsvriendelijke plaatsen en de tocht is volledig bewijzerd!", vertelt Ladybiker Margaux.

Ik wil ook fietsen! 

De fietstocht is 20 kilometer lang, er bestaat ook een ingekorte wandelversie van 8 kilometer. Alle informatie vind je via de toeristische dienst van de stad Poperinge, daar kan je ook het formulier ophalen. Veel plezier!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!