Laat Brussel jou verrassen! Win een geleide Radio 2 wandeling in onze hoofdstad!

donderdag 2 juli 2020 - 12:29
Op 11 juli kan je niet alleen de Bene Bene 100 live volgen vanuit het Stadhuis (in de Radio 2-app, natuurlijk) maar kun je ook passeren tijdens de uitzending! Mét een stadsgids die je de mooiste plekjes in de hoofdstad toont.

Radio 2 Wandelingen

Op 11 juli organiseert Radio 2 samen met Muntpunt 2 speciale wandelingen. 

Een gids van Brukselbinnenstebuiten neemt je mee door het hart van Brussel. Niet alleen op zoek naar geschiedenis, maar ook op zoek naar verklaringen voor wat vandaag allemaal gebeurt. Langs de bekende monumenten en door de verborgen straatjes legt hij Brussel aan je voeten. 

Speel mee en bemachtig je plaats!

Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 per wandeling. Wil je een plekje bemachtigen? Speel dan even snel mee met ons memory spel. Koppel de foto's van Brussel zo snel mogelijk en in zo weinig mogelijk clicks. Succes!

Wandelingen en fietstochten

Nog meer Brussel ontdekken? Straffe stadsgidsen nemen je maar al te graag mee op sleeptouw. Trek samen de stad in en luister naar hun verhalen, te voet of op de fiets. Trek je liever de stad in op eigen houtje? Dan zijn de zomerzoektochten en doe-het-zelfwandelingen ongetwijfeld jouw ding!

Meer info over de doe-het-zelfwandelingen en de zomerzoektochten vind je hier. 

Een overzicht van de verschillende gegidste wandelingen in Brussel, vind je dan weer hier.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!