Ladybiker Katleen fietst langs 6 dorpen in Voeren: "Een héérlijke fietsroute, vol natuurpracht"

donderdag 27 augustus 2020 - 19:05
In Voeren kan je genieten van weidse vergezichten, authentieke dorpen en prachtige fiets- en wandelwegen. Ladybiker Katleen haalt haar hartje op tijdens een bezoek aan de streek. Ze fietst de Voeren 6-dorpen fietsroute van ongeveer 40 kilometer lang. "Het is een toegankelijke fietstocht maar het gaat wel stevig omhoog en omlaag."

Fietsen langs de dorpen in de Voerstreek stelt niet teleur. Je ontdekt onderweg een prachtig landschap met weidse vergezichten. Je fietst over smalle wegen, omhoog en omlaag. Door de velden, bossen en weilanden. Onderweg passeer je de schattigste dorpjes. De tijd lijkt er soms wel stil te staan. Niet erg! Reden te meer om zelf ook even te stoppen en te genieten van een lekker drankje of hapje.

Katleen is tijdens de fietstocht alvast in haar nopjes. "De vergezichten die je hier hebt, vind je nergens anders in Vlaanderen. Het is hier ook heerlijk stil. Als je fietst, hoor je de vogels fluiten en de bomen ruisen. Heerlijk!"

Voeren 6-dorpen fietsroute

Alle details over de fietstocht vind je op deze website. Je leest welke knooppunten je moet volgen en wat de belangrijkste bezienswaardigheden zijn. Wie wil, kan ook gratis de fietsgids van Limburg aanvragen. De route is daar ook in opgenomen.

Nog meer leuke vakantietips in Vlaanderen Vakantieland? Surf naar de website van Logeren in Vlaanderen en plan de ultieme staycation!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!