Radio 2 Kustwandeling Middelkerke

vrijdag 30 oktober 2020 - 09:00
Hier vind je de wegen en de paadjes die je zo meteen in Middelkerke gaat ontdekken! Je wandelt ongeveer 6 à 7 kilometer. Zorg dat je smartphone goed opgeladen is en maak onderweg ook enkele selfies. Dan kan je straks meedoen aan de selfiewedstrijd!

Naar het VVV kantoor Joseph Casselaan

Ga naar het VVV kantoor aan de Joseph Casselaan.

Start daar het onderstaande geluidsfragment.

VVV kantoor

In de Kleine Kerkweg

Ga linksaf en wandel naar de Paul de Smet De Naeyerstraat  (Vertrek met je rug naar de slagerij). Ga bij de bank BNPParibasForits wandel rechtsaf de Duinenweg inGa voor het park links de Kleine Kerkweg in.

Hou hier even halt en luister naar de volgende geluidsfile.

Kleine Kerkweg

Op de IJzerlaan

We lopen nu het park in. Wandel door het park en neem de eerste uitgang aan het gemeentelijk speelplein van het park. Daar stap je links de Normandlaan in en dan de tweede straat rechts de Lisbloemlaan. Neem op het einde van de Lisbloemlaan rechts de Ijzerlaan.

Start hier de volgende geluidsfile.

Ijzerlaan

Stop aan de Warandetoren

Neem nu links de Warande en en neem na 20 m de linkse weg. Volg het pad van de Warande. Ga twee maal het water over en loop dan naar links. Blijf de Warande volgen ook als ie naar links draait. Ga rechtdoor richting Westendelaan en wandel rechts die Westendelaan op. Neem nu het eerste straatje rechts de LisdoddestraatNeem net voor de werf (niet op de werf gaan!) het pad naar rechts. Neem op het eind links de Duinenweg en volg die tot de Louis logierlaan. Aan de rechterzijde zie je de Warandetoren. Ga even naar rechts.

Hier mag je de volgende geluidsfile starten.

Warandetoren

Aan de spoorweg

Keer nu terug en vervolg de wandeling langs de Duinenweg naar rechts. Wandel nu langs de C hotels tot aan de campings Marva Parken 1 en ga daar naar rechts en steek de tram en rijbaan over op het zebrapad en neem de voetgangersweg rechtdoor.

Hier mag je de volgende geluidsfile starten.

Spoorweg

Op de Zeedijk

Ga nu rechts de Zonnelaan in richting het grote witgele gebouw de Rotonde en wandel rechtdoor tot aan de Zeedijk.

Luister hier naar het volgende fragment.

Zeedijk

Opnieuw aan het VVV kantoor

Wandel de ganse zeedijk af voorbij het Epernayplein tot aan de De Smet de Nayerlaan, tweede rechts voorbij het Epernayplein. Stap terug naar het startpunt, het VVV kantoor.

Start daar de volgende en laatste geluidsfile.

VVV kantoor

Win een wandelweekend

Doe mee aan de selfiewedstrijd samen met Sport Vlaanderen en maak kans op een mooi en sportief wandelweekend!
 

Op zaterdagochtend word je eerst verwend met een stevig ontbijtbuffet, waarna je sportief op pad gestuurd wordt in de omgeving. Je kan ook ter plaatse gebruik maken van de sportaccomodatie of een lesgever of materiaal huren! De dag wordt afgesloten met een uitgebreid avondmaal en zondag staat alweer een lekker ontbijt klaar. Zo sta je stevig op je benen om de omgeving verder te verkennen! Het arrangement is voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Maar is je gezin groter, dan betaal je enkel een kleine toeslag voor die extra personen!

Wat moet je doen?

1. Maak een selfie tijdens één van de Radio 2 Kustwandelingen

2. Klik hier voor de Radio 2 - app en kies onderaan 'reageer'. Stuur je foto door met #kustwandeling. Meer hoef je niet te doen om kans te maken op een sportief wandelweekend voor je gezin! Het volledige reglement vind je hier.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!