Tomorrowland-dj Dimitri Vegas: "Ik zit voor het eerst in 15 jaar niet de hele zomer op Ibiza te werken"

vrijdag 24 juli 2020 - 11:09
Mauricio Santana
Vorig en dit weekend zouden alle ogen gericht zijn op de gemeente Boom. Daar vindt jaarlijks Tomorrowland plaats. Een extravagant en internationaal festival waar alle grote namen van de elektronische muziek naar afzakken. Maar ook op die festivalweide blijft het dit jaar stil door corona.

Kim Debrie belde tijdens ‘Zot Veel Vakantie’ met Dimitri Vegas (Dimitri Thivaios). Hij vormt samen met zijn broer Michael het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike. Zij zijn al sinds jaar en dag een vaste gast op het festival. "Ik zit in de auto met mijn hond. We hebben sinds kort een puppy in huis en we zijn op weg voor een wandeling. Mijn bioritme is 180 graden gedraaid. (lacht) Gisteren was ik aan de kust. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst tijdens de zomer aan de Belgische kust geweest ben." Dimitri en Mike spenderen hun zomer meestal van het ene naar het andere optreden, soms zelfs meerdere per dag. "Ik wil absoluut niet klagen. Dit is mijn eerste vakantie… Ja, sinds ooit eigenlijk. Ik zit voor het eerst in vijftien jaar niet de hele zomer op Ibiza. Dat is ook wel eens aangenaam. Maar aan de andere kant kriebelt het ook."

Tomorrowland around the world

Fans van Tomorrowland moeten gelukkig niet helemaal op hun honger blijven zitten. Het festival pakt uit met online optredens. "Het is echt een livefestival. Je koopt een kaartje en het heeft een begin- en einduur. Er gaan verschillende artiesten tegelijk spelen, dus je gaat keuzes moeten maken. De mannen van Tomorrowland hebben op twee maanden tijd een Hollywoodachtige productie neergezet. Petje af voor hen. Het wordt fantastisch." Als hun nieuwe single 'Say my name' in hun setlist zit, zal het (virtuele) dak er ongetwijfeld af gaan!

Bekijk hier het gesprek

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!